CallConnect HIP is dé flexibele cloud telefonieoplossing voor uw bedrijf

De behoefte aan e­fficiëntie vraagt om een flexibele communicatie-oplossing. CallConnect HIP is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. CallConnect HIP is de toekomstvaste telefooncentrale, die onderdeel is van een totale communicatie-oplossing in de cloud. Alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Wat is CallConnect HIP?

Met CallConnect HIP communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel. Uw vaste toestel, uw oude Nokia 6310, uw smartphone, maar ook uw tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale en uw klanten zien nog maar één nummer als u hen belt. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist CallConnect HIP geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Voor elke werkplek de juiste oplossing

Met CallConnect HIP heeft u de keuze uit verschillende vaste en draadloze telefoontoestellen. U kunt ook er ook voor kiezen om de softphone te gebruiken. Deze is beschikbaar voor Windows en Mac. Een uitbreiding met een draadloze headset voor zowel telefoons als sofphone maken het werken nog prettiger.

workpoints_overview

Direct uitbreiden of inkrimpen

CallConnect HIP  is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en u betaalt alleen voor de functies die u gebruikt.

groei

Geen financiële verrassingen

Voor CallConnect HIP betaalt u een vast bedrag per medewerker, per maand. Dat bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die u per medewerker wenst. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of call center functionaliteiten. U wilt geen financiële verrassingen? Kies de optie onbeperkt bellen voor vast én mobiel. Hierdoor zijn uw kosten transparant en wordt u nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd.

besparen

Altijd bereikbaar met vast-mobiel integratie

Omdat u met CallConnect HIP ieder toestel kunt gebruiken, ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Zo mist u nooit meer dat ene belangrijke gesprek. U bent overal bereikbaar op één nummer en de telefooncentrale in de cloud is altijd online. Met uw smartphone bedient u eenvoudig uw telefonie-instellingen op afstand en bepaalt u uw bereikbaarheid. Daarnaast kunt u overal op elk toestel eenvoudig gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen. Dit kan met elke smartphone. Denk bijvoorbeeld aan Bring Your Own Device.

CRM -koppeling voor optimaal klantcontact

CallConnect HIP maakt communiceren efficiënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld CRM- en ERP-pakketten. Hiermee heeft u direct de gegevens van uw klant bij de hand wanneer deze u belt. Daarnaast ziet u in één oogopslag op élk (mobiel) toestel of uw collega’s bereikbaar zijn en kunt u bellen met één nummer vanaf elk apparaat. Een nummer opzoeken en daarna intoetsen is voorgoed verleden tijd!

IAMdevices

Uiterst betrouwbaar

Met CallConnect HIP communiceert u altijd via het betrouwbare vaste netwerk van KPN, maar kunt u ook communiceren over het internet. Het communicatienetwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Daarnaast is CallConnect HIP nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. U bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar, ook via alle ander mobiele aanbieders. Zo garanderen we een optimale beschikbaarheid van uw telefooncentrale en bereikbaarheid van uw bedrijf.

Met I AM alle communicatie in één App

Met I AM maakt u van uw CallConnect HIP centrale een Totaalcommunicatie oplossing. I AM is een applicatie voor uw smartphone, tablet, PC of MAC waarmee u de beschikbaarheid van uw collega’s ziet, kunt (video) bellen, chatten en de desktop kunt delen. Met I AM combineert u het beste van 2 werelden: uw bestaande telefoonnummers en de vele mogelijkheden van het internet.

presence

Eenvoud en zekerheid

Voor Totaal Communicatie heeft u nog maar één aanspreekpunt. U ontvangt dus ook nog maar één factuur! In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal uw telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. U bent altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten, omdat het communicatieplatform continu up-to-date wordt gehouden. Daarnaast is een communicatieoplossing uit de cloud via uw iPad of webbrowser eenvoudig te beheren.*

Voor iedere ondernemer

Of u nu twee medewerkers heeft of vijfhonderd, 1 of meerdere vestigingen: u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten, flexibel kunnen op- en afschalen, één voorspelbare factuur ontvangen en geen gesprekken missen. Met CallConnect HIP kiest u voor een betrouwbare nieuwe toekomstvaste totaalcommunicatie-oplossing.