Telefonie uit de Cloud

Overal en altijd beschikbaar op elk toestel via één telefoonnummer

Bel: (030) 258 56 00 Meer informatie...

Cloud Telefonie

Telefonie als een service zonder te investeren in een telefooncentrale op locatie. Telefoons worden eenvoudig via internet verbonden met uw virtuele telefooncentrale in de Cloud. Overal waar u beschikt over internet bent u aangesloten. U kunt hierbij gebruik maken van een vaste telefoon, softphone op pc en Mac, maar ook via een app op uw smartphone.

Voordelen Cloud Telefonie:

  • Geen hoge eenmalige investering
  • Eenvoudige ingebruikname
  • Locatie onafhankelijk
  • Eenvoudig uit te breiden maar ook weer in te krimpen
  • Eén telefoonnummer voor vast en mobiel


Vast – Mobiel integratie

Om bereikbaar te zijn via één telefoonnummer op zowel de vaste als mobiele telefoon zijn er verschillende mogelijkheden. Een koppeling kan op provider niveau worden gemaakt of door het installeren van een VoIP app op de smartphone.

Beveiliging

Bellen via internet vraagt om een goede beveiliging. U wilt niet dat kwaadwillenden op uw kosten telefoneren. De kosten kunnen dan al snel oplopen tot duizenden euro’s. Evenmin wilt u dat uw gesprekken kunnen worden getapt. Een goede beveiliging is dan ook een noodzaak. Daarom maken onze Cloud telefonieoplossingen gebruik van actuele beveiligingstechnieken zoals HTTPS, TLS en SRTP.

Advies

Als het gaat om Voice over IP en Cloud telefonie bent u bij Citocom aan het juiste adres. Profiteer van 40 jaar ervaring op het gebied van zakelijke communicatieoplossingen. Bel ons voor een afspraak (030 252 07 77) of stuur ons een bericht door het invullen van het onderstaande formulier.

Producten

CallConnect HIP
My-Connect

Producten:

Direct informatie aanvragen:

Onze partners: