Netwerkbeveiliging

Bedrijven maken steeds meer gebruik van cloud gebaseerde applicaties voor hun primaire bedrijfsprocessen. Hierdoor is er sprake van een continue uitwisseling van data tussen het lokale netwerk en het internet met alle risico’s die hieraan verbonden zijn.

Cybercriminaliteit

Waar in het verleden antivirus software volstond om uw gegevens te beschermen en de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen, zijn vandaag de dag geavanceerde beschermingstechnieken noodzakelijk. Het is namelijk niet de vraag of, maar wanneer uw bedrijf wordt geconfronteerd met cybercriminaliteit.

Next Generation Firewall

Door gebruik te maken van een Next Generation Firewall wordt een goede bescherming tegen cybercriminaliteit gerealiseerd. Deze firewall controleert alle data die vanaf het internet uw lokale netwerk binnenkomt of verlaat. Eventuele bedreigingen worden dus al afgeweerd of geneutraliseerd nog voordat deze uw lokale netwerk bereiken.

Antivirus

Antivirus is de eerste verdedigingslinie om uw interne netwerk te beschermen tegen zero-day aanvallen en de meest actieve virussen. Firewall antivirus detectie mag niet worden genegeerd, zelfs als client Antivirus software is geïnstalleerd. Dit omdat antivirus software mogelijk kan worden uitgeschakeld door de gebruikers of omdat er apparaten worden gebruikt waarop geen antivirus software is of kan worden geïnstalleerd.

Application Intelligence & Control

Met Applicatie intelligence en Control krijgt u weer grip op de beschikbare bandbreedte. Zo wordt gegarandeerd dat bedrijfskritische applicaties kunnen beschikken over de benodigde bandbreedte en worden niet productieve en kwaadaardige toepassingen geblokkeerd.

Content filter

Netwerken worden steeds vaker bedreigd door interne bronnen, omdat medewerkers zich niet altijd bewust zijn van hun surfgedrag en hiermee onbewust met kwaadaardige software zoals Trojaanse paarden, spyware of wormen het netwerk infecteren. Door gebruik te maken van een Content filter worden mogelijk schadelijke en ongewenste webpagina’s geblokkeerd.

Next Generation Firewall functies:

  • Firewall
  • Antivirus
  • Antispam
  • Content Filtering
  • Intrusion Detection & Protection
  • Application Intelligence & Control