Overname Citocom door Trends ICT Groep

Trends vestigingen nu in Rotterdam, Amsterdam en Houten

Trends ICT groep heeft met ingang van 6 juli Citocom overgenomen. De overname van het Houtense bedrijf past binnen de groeistrategie van Trends.
Directeur Victor Visser: “Wij willen kleine en middelgrote bedrijven in de Randstad ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. Wij hebben gemerkt dat een lokaal aanspreekpunt hierbij van groot belang is.

Trends ICT Groep uit Rotterdam levert, installeert en beheert al 30 jaar bedrijfscommunicatiesystemen en automatisering voor het MKB. Citocom is al meer dan 40 jaar actief in de regio Utrecht op het gebied van Voice, Video en Data.
Door deze overname kunnen de klanten van Citocom gebruik maken van het volledige productportfolio van Trends op het gebied van vaste en mobiele telefonie en IT-diensten. Verder is erin voorzien dat de vestiging van Citocom in de nabije toekomst onder de naam Trends zal gaan opereren.

CEO van Citocom Hans van Mackelenbergh vertelt: “voor onze klanten verandert er niets. Ze blijven met dezelfde contactpersonen werken. Bijzonder is dat Trends haar eigen datacenterruimte heeft in Amsterdam en een eigen cloudoplossing aan kan bieden.”

Over Trends ICT Groep
Trends ICT Groep is specialist in de informatie- en communicatietechnologie. Al dertig jaar lang staan we in de frontlinies van de ontwikkelingen in dit steeds complexere vakgebied. We beschikken over een eigen afdeling voor research en development. We hebben eigen innovatieve, in de praktijk beproefde oplossingen. En we onderhouden nauwe relaties met de belangrijkste leveranciers in de markt. Daardoor zien we als eerste de kansen van nieuwe technologie en beschikken we over een breed en diep productassortiment. Dankzij al deze kennis, ervaring en middelen kunnen we garant staan voor een end-to-end dienstverlening, inclusief realistische adviezen die naadloos aansluiten op úw specifieke business-eisen. Eisen die we doorgronden door ons in te leven, door te vragen en met mee te denken. Zo doen we wat we beloven. Trends, makes IT easy. Kijk voor meer informatie op www.trends.nl