Presenteren met impact

Uw ideeën, oplossingen en presentatie krijgen nog meer kracht als deze worden gepresenteerd op een groot interactief LED touchscreen. In combinatie met een optionele pc-module, voorzien van Windows 10, maakt u optimaal gebruik van de interactieve mogelijkheden.

Groot formaat

Presenteren op een groot formaat LED-display geeft uw presentatie de aandacht die deze verdient. Het hoge contract en de lichtentensietijd in combinatie met de levendige kleuren geven uw presentatie of demonstratie impact. Citocom levert LED-displays in alle gangbare formaten al dan niet interactief.

Interactief

Maak presentaties actief en hou aandacht vast. Eenvoudig navigeren met de vinger of pen op het scherm. Voeg aantekeningen toe aan de presentatie.

Whiteboard

De meegeleverde software transformeert het LED touchscreen in een interactief white board. Gemaakte aantekeningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen of per e-mail worden verzonden.

Draadloos

Met de draadloze presentatiemodule kunnen presentaties direct vanaf een smartphone, tablet of notebook worden weergegeven. Geen gedoe met verschillende kabels, maar direct draadloos presenteren vanaf laptop, tablet of smartphone. Deel het scherm draadloos met collega’s.