Groot formaat

Focus Touch LED-displays zijn leverbaar in een afmeting passend bij uw vergader- of presentatieruimtes. Focus Touch P10 HD LED display zijn leverbaar in afmetingen van 55”, 70”, en 82” respectievelijk een schermdiagonaal van 138 cm, 178 cm en 208 cm.

focus_touch_p10

HD en Ultra HD

De Focus Touch P10 Ultra HD display overtuigen met een nog hogere beeld resolutie (4K) en zijn leverbaar in de afmetingen 75”en 85” respectievelijk een schermdiagonaal van 187 cm en 212 cm

P10_Ultra_HD

Interactie

De Focus Touch P10 LED-display zijn voorzien van Multi Touch bediening zodat je presentaties, foto’s of tekeningen enevoudig met je vingers of pen kunt bewegen.

White board

Samen met de Multi-Touch bediening en meegeleverde annotatie-software kun je aantekeningen maken bij je presentaties, tekeningen of foto’s. Aantekeningen kunnen worden opgeslagen of per mail worden verzonden naar bijvoorbeeld de presentatiedeelnemers.

P10_white_board

Geïntegreerde Pc

De geïntegreerde pc-module transformeert de Focus Touch P10 om tot een grote tablet aan de wand. In het bijzonder met de nieuwe Windows 10 tablet functies is de Focus P10 een krachtig en eenvoudig te bedienen video-hub. Bekende office programma’s, internet, webinars of youtube staan met enkele vingertabs op het display.

P10_Windows

Draadloos presenteren

Eenvoudig vanaf uw notebook of tablet draadloos uw presentatie weergeven op het Focus Touch P10 display zonder gehannes met kabels en stekkers.

graphic-wepresent-front

Verrijdbaar

De Focus Touch P10 kan aan de wand worden gemonteerd, al dan niet in hoogte verstelbaar. Wilt u de Focus P10 op meedere plaatsen gebruiken, dan is deze ook leverbaar in combinatie met een verrijdbare en elektrisch in hoogte verstelbare trolley.

P10_verrijdbaar